Apache Log4j2 kwetsbaarheden

13.12.2021 – 15.15 uur

Naar aanleiding van de berichtgeving rondom potentiële kwetsbaarheden in het Log4J2 component (https://logging.apache.org/log4j/2.x/security.html)  kunnen wij het volgende mededelen:

• De Comm’ant Process en Forms applicaties maken GEEN gebruik van het Apache Log4j component, in welke versie dan ook
  • De Comm’ant cloud infrastructuur is, voor zover we nu kunnen overzien, niet blootgesteld aan kwetsbare componenten. Er vindt nog verder onderzoek plaats en we houden de ontwikkelingen scherp in de gaten. Daarbij kijken we o.a. naar deze publicatie van het NCSC  https://github.com/NCSC-NL/log4shell/tree/main/software

Update 22.12.2021

Na uitgebreid onderzoek van al onze systemen zijn geen kwetsbaarheden aangetroffen.