Tool: Zoek & Vervang

Voor gebruikers met het profiel Applicatiebeheerder is met de release van Comm’ant X v10.0.44, de nieuwe Zoek & Vervang tool beschikbaar. Met deze tool kunt u op eenvoudige wijze, geautomatiseerd, tekst (woorden en tekstfragmenten) door het gehele managementsysteem zoeken en vervangen door andere tekst. Voor het gebruik van deze tool is een aparte handleiding beschikbaar.

U treft de tool via de knop Home > Tools > Zoek en vervang: