How can we help you?
afdrukken

Comm’ant X release notes

V10.1.51

Date: may 2023

Verbeteringen en bugfixes: voor alle gebruikers
1 Functie zonder e-mailadres
Als er bij een object van het type Organisatie / Functie geen e-mailadres opgegeven, werd het bijbehorende veldlabel (E-mailadres) wel getoond. Dat is aangepast en opgelost.
3 Verwijderde Functies toch zichtbaar
In voorkomende gevallen werden verwijderde objecten van het type Organisatie / Functies toch weergegeven in de Functie / Rollen-matrix en het Hoofdproces Totaal rapport. Dat is aangepast en opgelost.

 

 

Verbeteringen en bugfixes: voor ontwikkelaars
1 Ontkoppelen activiteiten in processchema
In voorkomende gevallen leidde het ontkoppelen van een activiteit in een proces ertoe dat de activiteit – indien ook gebruikt in een ander proces – ook in een ander proces werd ontkoppeld. Dat is aangepast en opgelost.
2 Verwijderen, volgorde aanpassen activiteiten in processchema
In voorkomende gevallen werkte het toevoegen, verwijderen van informatiestromen en activiteiten, of het aanpassen van de volgorde niet goed. Dat is aangepast en opgelost.
3 Meertaligheid – vertaling publiceren
In voorkomende situaties werd een vertaling pas gepubliceerd nadat er 2x keer op Publiceren was geklikt. Dat is aangepast en opgelost.
4 Meertaligheid – lengte van een Document link-adres
Bij het vertalen van een Document, waarbij de link naar een externe locatie werd opgegeven, bleek de lengte van de link beperkt te zijn. Dat is aangepast en opgelost.
5 Rollen – Auto connect
Als er vanuit een processchema nieuwe objecten werden aangemaakt (bijvoorbeeld Activiteiten of Informatiestromen) werden eventueel gedefinieerde standaard rollen niet automatisch aan het nieuwe object gekoppeld. Dat is aangepast en opgelost.

 

Was this article helpful?
0 van 5 sterren
5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 0%
5
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Need help?
onderwerpen

Meer weten over Comm’ant?