How can we help you?
afdrukken

Comm’ant X release notes

V10.1.52

Date: june 2023

 

Verbeteringen en bugfixes: voor alle gebruikers
1 Zoeken in de Tsjechische taal
Voor meertalige systemen uitgerust met de Tjechische taal, resulteerde de zoekfunctie niet altijd in het gewenste resultaat. Dat is aangepast en opgelost.

 

 

Verbeteringen en bugfixes: voor ontwikkelaars
1 Import & Export van content
Met deze release zijn de tools beschikbaar gekomen om vanuit andere Comm’ant projecten (of bibliotheken) speciale selecties van content te importeren. Ook is het mogelijk om – met de nodige voorbereidingen – vanuit externe lijsten informatie te importeren. Ben je geïnteresseerd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met jouw vaste contactpersoon of stuur een mail naar support@commant.com.
2 Ontkoppelen vanuit input/output en document
In voorkomende gevallen leidde het ontkoppelen van een proces of activiteit vanuit een input/output of document tot een foutmelding of bevriezen van het scherm. Dat is aangepast en opgelost. Dat is aangepast en opgelost.
3 Openen van een 2e tabblad vanuit een e-mail
In voorkomende gevallen leidde het openen van een extra tabblad in de browser, als gevolg van het openen van link uit een e-mailbericht ertoe dat in het eerste tabblad het zoeken niet meer functioneerde.
4 Uploaden van een 2e versie van een document met lange naam
In voorkomende situaties lukte het niet om bij een document-object een nieuw document te uploaden, als de naam van het document-object langer dan 150 karakters is. Dat is aangepast en opgelost.
5 Verwijderen van een object dat nog niet is opgeslagen
Bij het verwijderen van een object waar eerst nog een wijziging was toegepast, maar nog niet opgeslagen, leidde ertoe dat het object uiteindelijk toch niet werd verwijderd. Dat is aangepast en opgelost.

 

Was this article helpful?
0 van 5 sterren
5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 0%
5
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Need help?
onderwerpen

Meer weten over Comm’ant?