How can we help you?
afdrukken

Comm’ant X release notes

V10.1.53

Date: juli 2023

 

 

Verbeteringen en bugfixes: voor alle gebruikers
1 Zoekresultaat documenten
In voorkomende situaties leverde het zoeken boven het navigatiemenu doublerende resultaten bij Documenten. Dat is aangepast en opgelost.
2 Afhandeling foutieve inlogpoging
In voorkomende situaties leidde een onjuiste inlogpoging tot een foutmelding, waardoor inloggen niet mogelijk was. (Dit gold niet voor systemen die zijn uitgerust met Single Sign-On (SSO)). Dat is aangepast en opgelost.

 

 

Verbeteringen en bugfixes: voor ontwikkelaars
1 Wijzigen van Tekeningen
In voorkomende gevalen leidde bij het aanpassen van Tekeningen, met name bij het verplaatsen van koppelingen tot een storende foutmelding. Dat is aangepast en opgelost.
2 Hergebruik van input/output in 1 proces
In voorkomende gevallen leidde toevoegen van informatiestromen die al in het betreffende proces in gebruik zijn, tot een verstoord processchema. Ook het toevoegen van nieuwe activiteiten gaf in bepaalde scenario’s niet het gewenste resultaat. Dat is aangepast en opgelost.
3 Naamgeving van rollen: beleid aangepast
Het is binnen het Comm’ant managementsysteem uit principe niet mogelijk om 2 objecten van hetzelfde type, met dezelfde naam aan te maken. Voor Rollen wordt daar vanaf nu een uitzondering voor gemaakt.
4 Koppelen formulieren en formulierrapporten
In voorkomende situaties leidde het koppelen van meerdere formulieren of formulierrapporten aan objecten in het managementsysteem niet tot het gewenste resultaat. Dat is aangepast en opgelost.

 

Was this article helpful?
0 van 5 sterren
5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 0%
5
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Need help?
onderwerpen

Meer weten over Comm’ant?