Bekeken objecten

Dit rapport verschaft, per objecttype, informatie over het aantal keer dat een object is geraadpleegd, over een zelf te definiëren periode. Standaard staat een periode van 1 maand ingesteld: de afgelopen maand. U kunt de periode zelf instellen: door een voor gedefinieerd aantal maanden te kiezen, of zelf een specifieke start en einddatum in te vullen.

Het rapport kent – per objecttype – de volgende kolommen:

• objectnaam, het specifieke object in uw systeem
  • # views, het aantal keer dat het specifieke object is geraadpleegd

Sortering

Standaard is dit rapport gesorteerd op de kolom # views, maar door op een kolomtitel te klikken, kunt u de sortering aanpassen.

Filteren

Verschillende kolommen geven ook de mogelijkheid op filters in te stellen (klik op het trechter-symbool  ). Zo kunt u snel zoeken naar een specifiek object.

Exporteren

U kunt elke rapportage eenvoudig exporteren naar Excel via de knop