Zoekopdrachten

Dit rapport verschaft gedetailleerde informatie over het zoekgedrag van gebruikers in uw managementsysteem: waar zoeken zij naar (trefwoorden), hoe vaak en als ze wat vinden, wat vinden zij dan.

Het rapport is onderverdeeld in 3 secties:

• Gevonden zoektermen, geeft een overzicht van de gebruikte zoektermen, waar daadwerkelijk iets mee wordt gevonden. Met “gevonden” wordt bedoeld dat de gebruiker na het zoeken met een bepaalde term ook daadwerkelijk op een object uit het zoekresultaat klikt. Het is redelijk aannemelijk dat de gebruiker dan heeft gevonden wat hij / zij zocht.
    Standaard is dit overzicht gesorteerd op de kolom # gevonden, van hoog naar laag.
  • Niet gevonden zoektermen, geeft een overzicht van de gebruikte zoektermen, waar geen resultaat uit is gekomen of waar de gebruiker niet heeft geklikt op een object uit het zoekresultaat
  • Gevonden objecten, geeft – per objecttype – een overzicht van de objecten die met een zoekterm daadwerkelijk zijn gevonden (er is op het zoekresultaat geklikt).
    Standaard is dit overzicht gesorteerd op de kolom # gevonden, van hoog naar laag.

Deze rapportages geven nuttige inzichten ten aanzien van het goed of slecht vinden van bepaalde informatie in uw managementsysteem. Als er veel op een specifiek woord gezocht wordt maar niets wordt gevonden, kan dat aanleiding zijn om aan de content van specifieke objecten aandacht te besteden.

Daarnaast geeft het ook – in combinatie met het rapport Bekeken objecten – weer wat er leeft in uw organisatie.

Exporteren

U kunt elke rapportage eenvoudig exporteren naar Excel via de knop