Formulieren & acties

Als uw organisatie ervoor gekozen heeft om ook de Comm’ant Forms module beschikbaar te stellen, bevat de Functieknoppen-balk een extra item, voor Formulieren & acties. Voor het gebruik van de Comm’ant Forms module is een aparte help-omgeving beschikbaar.

Gebruikt uw organisatie nog geen Comm’ant Forms? Wij geven u graag een demonstratie van de mogelijkheden. Neem contact op voor een afspraak.

Via de “Formulieren & acties”-knop heeft u – afhankelijk van uw rechtenprofiel – de volgende menu-items en bijbehorende functionaliteit ter beschikking:

Mijn favorieten

Hier treft u een overzicht van Formulieren, Rapporten en Dashboards die u als Favoriet heeft gemarkeerd.

Favorieten kunt u eenvoudig aanmaken door bij het object dat in beeld staat deze als Favoriet te markeren:

Formulier als favoriet Rapport as favoriet Dashboard als favoriet

Mijn acties

Hier treft u een overzicht van acties die met behulp van de Comm’ant Forms module en de onderliggende formulieren met workflows zijn aangemaakt.

U kunt kiezen uit:

• Alle eigen open acties (alle openstaande acties van de ingelogde gebruiker)
  • Alle eigen afgesloten acties (alle afgesloten acties van de ingelogde gebruiker)
  • Alle geïnitieerde open acties (alle openstaande acties die zijn geïnitieerd door de ingelogde gebruiker)
  • Alle open acties (alle openstaande acties van alle gebruikers)
  • Alle afgesloten acties (alle afgesloten acties van alle gebruikers)

Mijn formulieren

Hier treft u een overzicht van formulieren die met behulp van de Comm’ant Forms module zijn aangemaakt.

U kunt kiezen uit:

• In behandeling (alle door de ingelogde gebruiker in behandeling genomen formulieren)
  • Alle eigen formulieren (alle door de ingelogde gebruiker in behandeling genomen en/of afgesloten formulieren)
  • Alle formulieren in behandeling
  • Alle afgehandelde formulieren

Formulierbeheer (voor ontwikkelaars)

Via het item Formulierbeheer komt u bij de beheeromgeving van Comm’ant Forms. Deze wordt in een nieuw tabblad geopend. Formulierbeheer is alleen beschikbaar voor gebruikers met het juiste rechtenprofiel.