Object: Bedrijfsonderdelen

In Bedrijfsonderdelen worden regio’s, divisies of andere soorten van organisatie-indelingen gepresenteerd met afbeeldingen en klikrasters die na aanklikken bij de Hoofdprocessen en Processen uitkomen. Het gebruik van Bedrijfsonderdelen en de wijze van invulling verschilt per organisatie.

Mappenstructuur / groepen

De mappen die onder Bedrijfsonderdelen staan, geven samen de groepsindeling weer die bij de inrichting van Comm’ant voor uw organisatie is ingericht. Deze indeling is gebaseerd op de soort organisatie-indeling die is gekozen en bundelt informatie per regio, of divisie, etc.

Wanneer u in het Navigatiemenu klikt op een map c.q. bedrijfsonderdelengroep, klapt de boomstructuur open en tegelijkertijd wordt door Comm’ant in het Hoofdscherm de inhoud van de betreffende map getoond.

U selecteert de inhoud van de map door in het Navigatiemenu, of in het Hoofdscherm een Bedrijfsonderdeel aan te klikken.

Geselecteerd Bedrijfsonderdeel

Na het selecteren van een Bedrijfsonderdeel geeft Comm’ant in het Hoofdscherm alle relevante informatie die daarbij is vastgelegd weer.