Navigeren in Comm’ant X

Het Navigatiemenu in het linker schermdeel is een navigatiehulpmiddel waarmee u snel en gemakkelijk toegang krijgt tot de verschillende objecten die binnen Comm’ant zijn vastgelegd. Het geeft verschillende ingangen naar de organisatieafspraken.

Het is mogelijk dat niet alle objecten zichtbaar zijn. Daar zijn verschillende oorzaken voor: u kunt zelf instellen wat u in eerste instantie ziet en het kan vooraf door uw applicatiebeheerder zo zijn ingesteld. U maakt de totaallijst zichtbaar door links onderin beeld op te klikken.

Het kan zijn dat voor uw systeem afwijkende benamingen voor de verschillende objecttypes is gekozen. Bijvoorbeeld Deelproces i.p.v. Activiteit of Input / Output i.p.v. Informatiestromen.

• In het menu kiest u het systeemobject die u wilt raadplegen en klikt op het icoon of het pijltje ervoor om de boomstructuur verder te openen. Door op  te klikken, klapt u de boomstructuur weer dicht.
  • Bij het openklappen van de boomstructuur worden de onderliggende Groepen en objecten zichtbaar. Verder klikken opent de onderliggende objecten met steeds gedetailleerdere informatie.

De verschillende objecttypes

De verschillende objecttypes die beschikbaar zijn en als bouwsteentjes samen het geïntegreerde procesmodel van Comm’ant vormen worden apart behandeld.