Hoe kunnen we helpen?
afdrukken

Het Detailvenster

Het Detailvenster dat rechts in beeld staat, is met name bedoeld om onderdelen van een (hoofd)processchema te inspecteren, zonder dat het schema zelf uit beeld verdwijnt. Door 1x klikken op een schemaobject verschijnt het Detailvenster. Als u 2x klikt op een schemaobject wordt de gevraagde informatie gelijk in het Hoofdscherm weergegeven en verdwijnt het Detailvenster.

  • Het Detailvenster kan worden verborgen door te klikken op de lichtblauwe verticale balk (2).
  • Wanneer u net bent ingelogd, is het Detailvenster verborgen en ziet u alleen helemaal rechts in beeld een verticale lichtblauwe balk. Het Detailvenster komt in beeld bij inspectie van objecten in het Hoofdscherm, of door te klikken op de verticale lichtblauwe balk.
  • Het Detailvenster toont altijd het laatste object waar 1x op geklikt is in het Hoofdscherm.

Inhoud Detailvenster

In de blauwe bovenbalk van het Detailvenster worden een aantal tabbladen met dezelfde functionaliteit getoond die ook in het Hoofdscherm staan. Het Detailvenster toont, zoals de naam al zegt, de details van de objecten in het Hoofdscherm.  Behalve de algemene details, zijn dit ook de contextgegevens van het object, bijv. bij welk hoofdproces dit proces hoort, bij welk proces deze activiteit hoort, bij welk proces deze in/output hoort. De detailinformatie is aanklikbaar, waardoor u voortborduurt op de getoonde informatie en verder de diepte ingaat.

  • Door op de bovenbalk van een koppelblok (1) te klikken worden alle getoonde blokken met dezelfde kleur bovenbalk dichtgeklapt of weer opengeklapt.
  • Door te klikken op de blauwe pijl (3) rechts bovenin het Detailvenster wordt de gehele informatie in het Hoofdscherm weergegeven en verdwijnt het Detailvenster.
Heeft dit artikel geholpen?
1.5 van 5 sterren

1 rating

5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 100%
5
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Hulp nodig?
inhoud

Meer weten over Comm’ant?