Hoe kunnen we helpen?
afdrukken

Statistieken: introductie

Met de uitgave van Comm’ant X versie 10.0.43 (uitgebracht in november 2020) zijn uitgebreide gebruikersstatieken beschikbaar gekomen.

De statistische informatie is alleen beschikbaar voor gebruikers met het Applicatiebeheerders rechtenprofiel.

Voorop staat dat deze informatie bedoeld is om mensen, zeker zij die nog niet zo goed de weg weten naar Comm’ant, te helpen. Onderzoek, met de inzichten van de gebruikersstatistieken, waardoor het komt dat sommige gebruikers heel veel met het systeem werken (geef vooral ook complimenten en maak ze ambassadeur van het managementsysteem) en andere nog niet zo veel inloggen (onderzoek waardoor dat komt en bied hulp). Maak contact en open het gesprek hoe zij het beste ondersteund kunnen worden om ook maximaal voordeel te halen uit Comm’ant. Nodig bijvoorbeeld groepen gebruikers uit voor een (her)introductie in het gebruik van Comm’ant en benadruk waarom de organisatie het belangrijk vindt om bewust te werken volgens procesafspraak en om feedback te ontvangen over de inhoud van de procesafspraken.

Waar vindt u de statistieken?

De verschillende gebruikersstatistieken rapportages zijn te vinden onder het tabblad Rapporten.

Welke specifiek rapportages beschikbaar zijn, hangt af van de plek in het managementsysteem waar u de rapportages opvraagt.

U kunt de statistieken raadplegen op:

  • De startpagina, voor een totaaloverzicht van gebruikers en gebruik
  • Op een objecttype-pagina (bijvoorbeeld Hoofdprocessen of Systemen), voor statistieken beperkt tot het respectievelijke objecttype.

Statistieken op de startpagina

De meest uitgebreide statistieken treft u op de startpagina:


Statistieken op de objecttype-pagina’s

Alle statistieken die u via de startpagina kunt raadplegen – m.u.v. het rapport “Gebruikers en sessies” – zijn ook beschikbaar via de Objecttype-pagina’s (zoals Hoofdprocessen, Systemen of Documenten). Het belangrijkste verschil is dat de rapportages zich in dit geval beperken tot het respectievelijke Objecttype.

  • Het rapport “Bekeken objecten” beperkt zich op de Hoofdprocessen-pagina tot alleen objecten van het type Hoofdproces.
  • Datzelfde geld voor de rapportages Nieuwe objecten en Verwijderde objecten.
  • Het rapport Zoekopdrachten op een objecttype-pagina beperkt zich tot de weergave van zoektermen die daadwerkelijk resultaat opleverde én objecten die daarbij gevonden werden.
Heeft dit artikel geholpen?
0 van 5 sterren
5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 0%
5
Hoe kunnen we dit artikel verbeteren?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Hulp nodig?
inhoud

Meer weten over Comm’ant?