Relatietabel

Het rapport Relatietabel geeft per specifiek objecttype of groep van specifieke objecttypes de relaties weer gekoppelde objecten in het managementsysteem.

Beschikbaar voor:

Door dit rapport te genereren bij bijvoorbeeld Normen & Eisen wordt direct duidelijk waar u de verschillende normparagrafen heeft geborgd:

• Deze rapportage kent verder geen instellingen.

Aanvullende opties

• U kunt van elke getoond object direct de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.