Functies zonder Rol

Het rapport ‘Functies zonder Rol’ geeft in één oogopslag weer aan welke Functies geen Rol in het managementsysteem is gekoppeld.

Beschikbaar voor:

• Alle Functies
  • Groepen van Functies

In de kolommen treft u alle organisatiefuncties in het managementsysteem waaraan géén Rol is gekoppeld.

Een optimaal ingericht Managementsysteem zou na het genereren van dit rapport eigenlijk weinig tot geen resultaat moeten tonen. Er is in dat geval nog geen (of onvoldoende) invulling gegeven aan de Taken, Verantwoordelijkheden en Bevoegdheden binnen de specifieke Functie.

Deze rapportage kent verder geen instellingen.

Aanvullende opties

• U kunt van elke getoonde Functie de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.
  • Klikt u twee keer op de naam van een object, dan verlaat u het rapport en wordt het object weergegeven in het hoofdscherm.
  • Via de Export knop kunt u het rapport naar Excel exporteren voor nadere analyse.