Rapport: Medewerkers zonder Functie

Het rapport ‘Medewerkers zonder Functie’ geeft in één oogopslag weer aan welke Medewerkers geen enkele functie is gekoppeld.

Beschikbaar voor:

• Alle Medewerkers
  • Groepen van Medewerkers

Een optimaal ingericht Managementsysteem zou na het genereren van dit rapport eigenlijk geen resultaat moeten tonen. Een Medewerker zonder Functie kan immers nergens aan gekoppeld worden en heeft geen Taken, Verantwoordelijkheden of Bevoegdheden. Veelal duidt dit op een onvolkomenheid in de inrichting van het managementsysteem of dat de Medewerker in kwestie wellicht niet meer in dienst is.

• Deze rapportage kent verder geen instellingen.

Aanvullende opties

• U kunt van elke getoonde Medewerker de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.