Rapport: Documenteigenaar

Het rapport Documenteigenaar geeft direct zicht op alle verbonden rollen aan ene document en de daaraan gekoppelde functies en personen.

Beschikbaar voor:

• Alle Documenten & Links
  • Een groep van Documenten & Links

Als u het rapport benaderd via het menu-item Documenten & Links in het navigatiemenu, genereert het rapport een overzicht van alle Documenten in het systeem, onderverdeeld in onderliggende groepen:

• In de eerste kolom treft u de naam van het document
  • In de tweede kolom treft u de informatiestroom waaraan het document eventueel aan is gekoppeld.
  • Elke volgende kolom geeft een eventuele koppeling van een functie met de gedefinieerde rollen voor documenten.

Aanvullende opties

• U heeft de mogelijkheid om ook verborgen rollen weer te geven via het Filter: “Verborgen rollen wel weergeven?”
  • U kunt van elke gekoppeld object de details raadplegen door één keer op de naam van het object (bijvoorbeeld de informatiestroom) te klikken.