How can we help you?
afdrukken

Rapport: Gewijzigd sinds…

Het rapport ‘Gewijzigd sinds…’ geeft een overzicht van objecten in het managementsysteem, die binnen een bepaald tijdsbestek zijn gewijzigd.

Beschikbaar voor:

  • Alle objecttypes
  • Groepen van objecttypes

Instellingen

Moment

U kunt zelf instellen voor welk tijdsbestek u de ‘Gewijzigd sinds…’ rapportage wilt genereren. Kies een specifieke datum ‘van wanneer’ en ‘tot wanneer’ het systeem wijzigingen moet rapporteren. Standaard zoekt het systeem tot 12 maanden vanaf de huidige datum terug.

Kies relevantie

U kunt het resultaat verder vernauwen door te filteren op relevantie. U kunt daarbij kiezen voor een specifieke Medewerker (met al zijn / haar Functies) of op Functie. Het systeem zoekt dan alleen naar gewijzigde objecten die relevant zijn voor de gekozen selectie.

Voor objecttype

Dit filter is alleen beschikbaar als u voor het ‘Gewijzigd sinds…’ rapport kiest vanaf het Entreescherm. Er is dan immers geen sprake van een specifiek objecttype. Het rapport kan over alle objecten in het systeem de wijzigingen rapporteren. Door een of meerdere objecttypes uit de lijst te verwijderen kunt u de scope van het rapport wijzigen. U kunt zo bijvoorbeeld in een keer zoeken naar alle gewijzigde Activiteiten, Informatiestromen en Documenten.

Aanvullende opties

  • U kunt van elke getoond object de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.
  • Klikt u twee keer op de naam van een object, dan verlaat u het rapport en wordt het object weergegeven in het hoofdscherm.
  • Via de Export knop kunt u het rapport naar Excel exporteren voor nadere analyse.

Was this article helpful?
0 van 5 sterren
5 sterren 0%
4 sterren 0%
3 sterren 0%
2 sterren 0%
1 sterren 0%
5
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Need help?
Tags:
onderwerpen

Meer weten over Comm’ant?