Rapport: Hoofdproces totaaloverzicht

Het rapport ‘Hoofdproces totaaloverzicht’ geeft in één oogopslag weer welke verbindingen er zijn binnen het gekozen Hoofdproces.

Per onderliggend Proces worden de volgende verbindingen gerapporteerd:

Dit rapport is beschikbaar voor:

Aanvullende opties

• U kunt van elk gekoppeld object de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.
  • Klikt u twee keer op de naam van een object, dan verlaat u het rapport en wordt het object weergegeven in het hoofdscherm.
  • Via de Export knop kunt u het rapport naar Excel exporteren voor nadere analyse.