Hoe kunnen we helpen?
Print

Rapport: Hoofdproces totaaloverzicht

Het rapport ‘Hoofdproces totaaloverzicht’ geeft in één oogopslag weer welke verbindingen er zijn binnen het gekozen Hoofdproces.

Per onderliggend Proces worden de volgende verbindingen gerapporteerd:

Dit rapport is beschikbaar voor:

Aanvullende opties

  • U kunt van elk gekoppeld object de details raadplegen door één keer op de naam van het object te klikken.
  • Klikt u twee keer op de naam van een object, dan verlaat u het rapport en wordt het object weergegeven in het hoofdscherm.
  • Via de Export knop kunt u het rapport naar Excel exporteren voor nadere analyse.

Gerelateerde artikelen


Andere rapportages

Heeft dit artikel geholpen?
0 out of 5 stars
5 stars 0%
4 stars 0%
3 stars 0%
2 stars 0%
1 stars 0%
How can we improve this article?
Please submit the reason for your vote so that we can improve the article.
Need help?
« vorige Gewijzigd sinds… (rapport)
volgende » Medewerkers zonder Functie (rapport)
contents

Meer weten over Comm’ant?