De schermindeling

Na het inloggen opent Comm’ant met het Entreescherm. Dit kan – afhankelijk van de gekozen instelling –  de algemene startpagina, een speciaal ingestelde startpagina, of uw persoonlijke Mijn Comm’ant pagina zijn.

Een typisch Comm’ant scherm bestaat uit vier onderdelen:

Boven: Applicatiebalk
Links: Navigatiemenu
Midden: Hoofdscherm
Rechts: De verticale lichtblauwe balk die het Detailvenster verbergt (of het Detailvenster zelf)

U kunt te allen tijde naar het Entreescherm terug door op het logo in het linkerdeel van de rode Applicatiebalk te klikken.

NB: Wanneer u een kleine tabletcomputer gebuikt, de browser als klein venster op het scherm staat of het beeld sterk is ingezoomd, zal het systeem automatisch het linker Navigatiemenu verkleinen en links in de kantlijn wegdrukken. Met de knop ‘>>‘ linksboven opent u het linker Navigatiemenu alsnog.