Inloggen op uw Comm’ant systeem

Binnen Comm’ant kennen we verschillende typen accounts (Gebruiker, Redacteur, Documentmanager, Ontwikkelaar en Applicatiebeheerder) met elk hun eigen rechten en mogelijkheden. Door in te loggen met uw gebruikersnaam weet het systeem welke opties voor u beschikbaar zijn en wordt getoond wat voor u van belang is.

Inloggen

U heeft een eigen webadres om toegang te krijgen tot uw systeem. Na het oproepen van de applicatie verschijnt in veel gevallen bovenstaand inlogscherm. Rechts geeft u uw gebruikersnaam en wachtwoord in en bevestig met klikken op ‘verzend »’.

Het kan ook zo zijn dat uw organisatie heeft gekozen voor een SSO (Single Sign On) inlogmethodiek. In dat geval hoeft u zich niet expliciet bij Comm’ant te identificeren, dit proces vindt op de achtergrond plaats. Meer over inloggen met SSO leest u hier.

Webadres onbekend

NB: De uitnodiging met het webadres om in te loggen op uw systeem krijgt u meestal per e-mail van uw applicatiebeheerder. Indien het webadres u niet bekend is, kunt u het vragen aan de applicatiebeheerder binnen uw organisatie.

Wachtwoord vergeten

Wanneer u uw wachtwoord bent vergeten kunt u een wachtwoordherstel e-mail aanvragen. Klik daarvoor op ‘wachtwoord vergeten?

Vervolgens wordt u gevraagd om uw e-mailadres op te geven. Gebruik hiervoor het e-mailadres dat is gekoppeld aan uw gebruikersaccount binnen het Comm’ant systeem.

Klik na het opgeven van uw e-mailadres op ‘verstuur instructies »’. Het systeem zal u daarna een e-mailbericht sturen met een speciale link waarmee u een nieuw wachtwoord kunt instellen.

Ontvangt u geen e-mailbericht?

• Wacht 15 minuten, want het kan soms even duren voordat u het bericht ontvangt.
  • Kijk ook tussen de berichten in Ongewenste berichten / Spam.
  • Kunt u het bericht nog niet vinden? Informeer dan bij uw applicatiebeheerder naar een mogelijke oplossing.

Gebruiker onbekend?

Als u bovenstaand bericht ziet nadat u uw e-mailadres hebt opgegeven, dan bent u met dit e-mailadres niet geregistreerd binnen het Comm’ant systeem. Informeer dan bij de applicatiebeheerder welk e-mailadres aan uw Comm’ant gebruikersaccount is gekoppeld.